Нови Части

При нас може да поръчате абсолютно всички оригинални резервни части за BMW и MINI на атрактивни цени. Поръчката е директно от Германия и пристига в България за около 5 работни дни. За да Ви улесни в правилния избор на оригинална част БМВ предлага достъп до онлайн ETK /Електронен каталог за BMW части/.

Независимо дали търсите аксесоари, електроника или спирачни дискове, с помощта на електронния каталог за части BMW ще откриете лесно и бързо точна информация за аксесоарите и резервните части за вашето BMW. Това е много лесно и става катао следвате указанията по долу:

1. За да използвате безплатното онлайн търсене, трябва само да влезете в системата чрез този линк:

Електронен каталог за части Открийте оригинални резервни части и аксесоари за вашето BMW / ETK Online/.

2. Въведете потребителското име “eu111111” и паролата “bmwetk1”.

3. Трябва да разрешите автоматичното отваряне на нови прозорци за този сайт

Screen Shot 2015-04-21 at 11.41.24 AM
По този начин получавате незабавен достъп до богатата база данни с Оригинални части и аксесоари BMW. След което изберете вашия модел BMW и стеснете търсенето като въведете желаните критерии. Подайте своята заявка и системата ще ви представи подробен преглед на всички Оригинални части и аксесоари BMW за вашия автомобил. След като избете нужния номер може да се свържете с нас за актуална цена. Може да направите и ЗАПИТВАНЕ чрез онлайн формата ни.