Компютърна диагностика от бмв джанти

+

Диагностика

кодиране

N

обновяване

P

ретрофит

g

адаптиране

Най-новата техника за компютърна диагностика на автомобили

  • Запис на BMW DIGITAL SERVICE HISTORY
  • Обновяване на данните в iDRIVE, КЛЮЧ и базата на BMW
  • Обслужване на BMW автомобили в гаранция
Обадете се

Оригинална диагностична техника за всички модели BMW и MINI

Оборудвани сме с лицензирана /оригинална/ техника за абсолютно прецизна диагностика на всички модели BMW и MINI, включително и за най-новите G и i Серии.

Разполагаме и с алтернативен софтуер и техника,  което ни позволява да извършваме процедури по ретрофит и кодиране,  невъзможни за официалните сервизи BMW.

 

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА стандартна цена – 70лв.

Launch X431

Покритие на над 70 марки автомобили, за които се поддържа адаптация на модули (дилърска диагностика), актуаторни тестове, живи данни, програмиране на ключове, рестартиране на сервизни броячи, както и четене и триене на грешки.

 

Стандартна Цена 70лв.

Bosch KTS

Диагностичен уред с мултиметър за всички настоящи и бъдещи марки автомобили. Възможност за препрограмиране на управляващи блокове според Euro 5 / Euro 6 / PassThru.

Диагностичен софтуер ESI[tronic] 2.0

Стандартна Цена 70лв.

Калибриране на Active Cruise Control

Тестване и калибриране на ACC сензори / Radar / за активен круиз контрол, монтирани в автомобили BMW с оригинална апаратура, хомологирана за BMW сервизи. Парт номер BMW: 81310442898 Active Cruise Control (ACC) adjustment system

Калибриране на Active Cruise Control

Цена лек автомобил* – 210лв.

Цена джип* – 240лв.

* в цената е включен и Безконтактен 3d реглаж

Tест на датчици за налягане на гуми

Тестване на сензори /датчици, TPMS, RDC/ за всички автомобили с професионални уреди BMW, TEXA и BOSCH 

Цена – Безплатно

Бърз тест на 6V и 12V Стартови Акумулатори

Тест на оловно-киселинни, EFB, гелови, флийс и AGM (плоски или спираловидни) акумулатори. 

BAT 115 ОТ BOSCH 

Цена – Безплатно

ЕЛЕКТРОННА СЕРВИЗНА КНИЖКА

„БМВ Джанти“ е независим BMW сервизен център, с възможност за обновяване на дигиталната сервизна история на BMW автомобили.

Регистриран и оторизиран „Trade BMW account“ –  разполагаме със същия софтуер който използват и официалните BMW представителства, което ни позволява коректно и пълно водене на дигиталната сервизна история на Вашия автомобил.

При всяко посещение при нас, след завършването на сервизните дейности, те се отбелязвт в дигиталната сервизна история на автомобила – обновяване на данните в iDRIVE, КЛЮЧ и базата на BMW.

Всички нови автомобили BMW, вече разполагат с дигитална сервизна история – Digital Service History, която не може да бъде фалшифицирана или загубена.

Вашият BMW ключ пази данните, а ние ги разчитаме с помоща на оригинален BMW четец на ключове. След приключване на работа по автомобила, отбелязваме операциите директно в „BMW Germany HQ database“, след това информацията се трансферира към Вашият автомобил, който автоматично обновява и данните в ключа.

 

Цена – безплатно

при извършване на сервизни дейности

ГАРАНЦИЯТА НА ВАШЕТО BMW Е В СИГУРНИ РЪЦЕ

Сервизираме гаранционни автомобили BMW, като гаранцията от производителя се запазва. Използваме оригинални BMW части, инструменти, апаратура и машини – хомологирани за BMW сервизи.

След приемането на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) № 461/2010 НА КОМИСИЯТА от 27 май 2010 година , относно прилагането на член 101, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз към категориите вертикални споразумения и съгласувани практики в сектора на моторните превозни средства, вече е възможно обслужването на гаранционни автомобили в независими квалифицирани сервизи. Пълния текст може да прочетете на този линк: Официален вестник на Европейския съюз

ОРИГИНАЛНА BMW GROUP ДИАГНОСТИКА

GENUINE BMW GROUP DIAGNOSTICS

Използваме портала на BMW Group – Aftersales Online System, което ни дава достъп до пълната документация, сервизни документи и технически бюлетини.

Разполагаме с пълното ДИАГНОСТИЧНО ОБОРУДВАНЕ И ИНСТРУМЕНТИ за BMW сервизи, доставено от BMW Group.

Програмиране, кодиране, адаптиране, софтуерни и фърмуерни ъпдейти, прочитане и откриване на неизправности, се инциализират по същия начин както във всеки един официален BMW сервиз.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА стандартна цена – 70лв.

BMW ISTA софтуерни ъпдейти и адаптации 

BMW ISTA SOFTWARE UPDATES & ADAPTATIONS

Когато пускат ново превозно средство на пазара, производителите не винаги могат да предвидят всеки потенциален проблем.

С течение на времето в софтуера на автомобила могат да се появят малки грешки или бъгове, които понякога създават проблеми за нормалната работа.

За да преодолеят тези проблеми, производителите пускат актуализации на софтуера. Те могат да бъдат ъпдейтнати само чрез ISTA. Винаги проверяваме дали вашето превозно средство има най-новия фърмуер.

Когато клиент съобщи за проблем с автомобила, едно от основните действия, които предприемаме, е да проверим за актуализации на софтуера, свързани с този проблем. Проверката позволява да премахнем софтуерни проблеми, преди да разследваме за дефектен компонент.

AIR – Aftersales Information Research

Чрез AIR получаваме технически бюлетини директно от BMW Group Германия.
Техническите бюлетини ни информират за всички известни неизправности или поправки на компонентите на вашето превозно средство, като по този начин можем бързо да стигнем до спецификата на проблема.
Независимо дали става дума за подмяна на компонент или актуализация на софтуер, когато вашият автомобил е свързан със сървърите на BMW Group чрез нашето лицензирано оборудване, винаги следваме логичния и правилен път за диагностика и отстраняване на проблеми.
Не губите време и пари в търсене на грешки, които производителят вече е идентифицирал и е пуснал поправка.

Aftersales Information Research
Electronics Parts Catalogue

Electronics Parts Catalogue (EPC)

ETK е електронна услуга от BWM Group – каталог на резервни части.

Услугата предоставя на нашите техници оригинални наръчници за сервизи на BMW и ги информира в реално време за изискванията, инструментите и материалите, които се изискват.

ETK се актуализира редовно, което означава, че ние винаги работим върху вашия автомобил, използвайки най-новите налични технологични познания, предоставени директно от сървърите на BMW Group.

Гуми Сервиз БМВ ДЖАНТИ

Телефони:

0893 50 50 50

0887 899 882

Aftersales Information Research Aftersales Information Research

BMW ASE BMW ASE

Dealer Cockpit Dealer Cockpit

Connected RMI Services Administration Connected RMI Services Administration

Control unit encoding Control unit encoding

Electronic Parts Catalogue Electronic Parts Catalogue 

Emissions test nominal values Emissions test nominal values

Update of navigation maps Update of navigation maps 

ISTA workshop system ISTA workshop system

E series programming E series programming 

BMW IRAP Next BMW IRAP Next

Emissions test nominal values Emissions test nominal values

BMW KaSIO BMW KaSIO

PTI data PTI data

RDC Tool RDC Tool 

Следвайте ни в социалните мрежи.

Разгледайте: онлайн магазина, услугите които предлагаме, последните новини и статии от блога.